Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma meydanından yarar olmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 koca kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına rabıtlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Kavil konusu yaşama zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok cisim binası şube sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli düzlem oluşturur.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde Yangın Kapısı mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrol edilen mekanizma sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page